پوره کلم بروکلی برای کودک
مواد لازم |
کلم بروکلی |
50 گرم |
شیر خشک یا شیر پاستوریزه |
1/3 فنجان |
آب |
1/2 فنجان |
دستور تهیه
- ساقه و گلهای کلم بروکلی را جدا کرده، به مدت ۳-۲ دقیقه در آب خیس کرده و سپس زیر آب سرد بشویید.
- تکههای کلم بروکلی را با مقداری آب به مدت ۱۵ دقیقه بپزید، سپس آبکش کرده و مجددا با آب سرد بشویید.
- کلم بروکلی را در غذاساز یا مخلوطکن کاملا له کنید.
- سپس مقداری شیر پاستوریزه یا شیر خشک آماده شده را به کلم بروکلی له شده اضافه کرده و به مخلوط کردن ادامه دهید؛ اجازه دهید مواد کاملا یکدست شوند.
- پوره کلم بروکلی را به صورت تازه مصرف کنید و باقیمانده آن را در ظرف دربسته و در یخچال به مدت یک روز نگهداری کنید.
ادامه مطلب
اشتراک گذاری در تلگرام
تبلیغات
درباره این سایت